10 fordele og ulemper ved fagforeninger

Scott Walker stod over for et tilbagekaldelsesvalg på grund af hans administrations bestræbelser på at bremse rettighederne for offentligt ansatte fagforeninger i Wisconsin. Lovgivning om retten til at arbejde ødelægger fagforeningers evne til at fungere. I dag ses fagforeninger af mange som noget, man skal undgå, men de medfører en række fordele, som også skal overvejes. Her er et kig på fordele og ulemper, som fagforeninger bringer til et samfund, en stat og en nation.

Hvad er fordelene ved fagforeninger?

1. De har standardiseret ansættelsesprocessen.

I stedet for at ledere beslutter, at de ikke kan lide farven på en medarbejders skjorte og dermed afslutter deres ansættelse, har fagforeninger hjælp til at skabe en standard klage-, klage- og disciplinproces på arbejdspladsen, der giver mulighed for en fair og retfærdig repræsentation, når der opstår tvister. Juridisk repræsentation kan endda tilvejebringes, hvis der er mistanke om uretmæssig opsigelse.

2. De har hjulpet med at forbedre arbejdsforholdene.

Fagforeninger kæmper for bedre lønninger og fordele for dem, de repræsenterer. De forhandler kontrakter og arbejder for at kræve sikrere arbejdsvilkår for dem, der tjener løn. Disse fordele opleves ofte også af ikke-fagforeningsansatte. Selvom loven kræver noget af denne adfærd i dag, uden fagforeninger, vil et firma, der kan finde et smuthul, udnytte det, hvis det betyder bedre overskud.

3. Færdigheder forbedres inden for gruppen af ​​medarbejdere.

Fagforeninger tiltrækker faglærte til arbejdsgivere på grund af deres bedre lønninger, fordele og arbejdsmiljøer. Ofte er der en bestemt vej, der er beregnet til træning, forfremmelser og raises. Det betyder, at en virksomhed kan blive mere produktiv, fordi dens medarbejdere har bedre kompetencer og ikke behøver at konkurrere med hinanden om specifikke jobmuligheder.

4. Der er et vist niveau af politisk indflydelse.

Fagforeninger repræsenterer ikke bare arbejdere før virksomheder. De repræsenterer også arbejdere for deres folkevalgte på alle regeringsniveauer. Til en vis grad betyder det også, at de repræsenterer virksomheder og brancher. Dette giver den gennemsnitlige arbejdstager en lige stemme på en politisk scene, når de normalt ikke har en.

5. De yder juridisk beskyttelse mod forskelsbehandling.

Mange medarbejdere er ikke helt klar over, hvad deres rettigheder kan være. Fagforeninger hjælper med at skabe en læringsstruktur, hvor disse rettigheder kommunikeres tilstrækkeligt til hver medarbejder. Dette hjælper med at give juridisk beskyttelse mod forskelsbehandling, der opstår af titusinder i USA hvert år.

Hvad er ulemperne ved fagforeninger?

1. Priserne på varer og tjenester stiger lokalt.

Højere lønninger betyder ofte højere priser på varer, der præsenteres for forbrugerne. I tider med økonomisk stagnation kan dette betyde, at en virksomhed kan blive mindre konkurrencedygtig på grund af kravene i de syndikerede kontrakter, der er aftalt.

2. Fagforeninger kan undertiden tage virksomheder som gidsel.

Hvis medarbejdere strejker, har en virksomhed svært ved at finde afløserarbejdere eller finde en måde at forpligte sig til kravene fra sin gruppe af medarbejdere. Hvis der ikke sker noget, kan en virksomhed meget hurtigt miste sin markedsandel, og det påvirker i sidste ende virksomhedens infrastruktur på mange måder.

3. Arbejdere skal betale kontingent for at slutte sig til en fagforening.

Nogle vil måske sige, at fagforeningens medlemsgebyrer er skandaløse, men den gennemsnitlige arbejdstager betaler mellem 1,5% og 3% af deres løn til fagforeningen for den repræsentation, de modtager. Nogle gange er denne repræsentation effektiv, mens den andre gange er blevet brugt til at finansiere tillidsrepræsentanters overdådige livsstil.

4. Nogle gange kan arbejdere, der fortjener at blive fyret, ikke blive afskediget på grund af fagforeningen.

Arbejdskontrakter, der forhandles med fagforeninger, har generelt specifikke medarbejderadfærdskrav, der skal opfyldes. Dette kan betyde præstationsgebyrer, fremmødegebyrer eller arbejdspladsopgaver, der skal udføres dagligt. Hvis disse betingelser er opfyldt, selvom det kun tager 30 minutter at opfylde dem, kan arbejdstageren ikke gøre noget resten af ​​dagen og er stadig betalt.

5. De repræsenterer kun en demografisk befolkning.

Fagforeninger kan have samme indflydelse i regeringen i forhold til virksomheder, men denne indflydelse er større end den gennemsnitlige persons. Da fagforeningens mål er at repræsentere den gennemsnitlige person, skaber dette et paradoks, hvor kun en demografisk befolkning, medarbejdere, er repræsenteret, selvom alle kan have brug for repræsentation.

Fagforeninger har beskyttet arbejdere siden Romerriget.

Har de endelig overlevet deres formål? Ved at afveje fordele og ulemper lige og med et åbent sind kan hver person selv bestemme, om det er fornuftigt at organisere dem.