10 fordele og ulemper ved Drupal

Hvis du er en udvikler, har du flere platforme at vælge imellem, når du designer og bygger websteder. Drupal er en af ​​de mest populære muligheder. Nogle gange betragtes et projekt som “perfekt” til denne platform. Andre gange kan en mere personlig løsning være den bedste løsning. Hvordan kan du se, om Drupal måske er det rigtige for dig? Disse er fordele og ulemper at overveje.

Hvad er fordelene ved Drupal?

1. Du kan hurtigt bygge et komplekst websted.

Hvis du har en vis erfaring med at udvikle et websted, er det ikke urimeligt at have et komplet websted i gang på 48 timer eller mindre. Det betyder, at du bruger mindre tid på det faktiske implementering af webstedet, så du kan bruge mere tid på at blive kreativ med dine designs. Dette hjælper dig med at skille dig ud fra resten af ​​konkurrencen.

2. Der er et stort supportfællesskab for Drupal.

Folk kan ikke bare lide at bruge Drupal. Folk er lidenskabeligt forelskede i denne platform. Hvis du begynder at få problemer med dit websted, når du bruger det, bedes du kontakte dette fællesskab. Tilføj den eksterne support, der tilbydes Drupal fra kilder som Pinterest og Twitter, og du vil helt sikkert finde den hjælp, du har brug for, uanset hvor avanceret dine udviklingsevner er.

3. Drupals skalerbarhed er meget god.

Uanset hvor stort dit websted skal være, har Drupal evnen til at opfylde dine behov. Selv med hensyn til den modtagne trafik kan denne platform sikre, at dit websted kan imødekomme de skiftende krav fra dine besøgende. Hvis det officielle White House -websted kan drage fordel af at bruge denne platform, er chancerne for, at dit næste projekt også kan have gavn af det.

4. Det kan fungere som sit eget API.

Efterhånden som Internettet udvikler sig, er der udviklet talrige tredjepartsværktøjer, applikationer og grænseflader for at gøre design- og udviklingsopgaver meget lettere. For Drupal fungerer det med en API, du foretrækker, eller den kan fungere som din egen API, hvis du vil. Dette giver dig mulighed for at have en løsning, der er lige så bærbar, som du har brug for, og som er tilgængelig fra det øjeblik, du installerer Drupal.

5. Du kan starte med en tom skifer.

I modsætning til andre platforme giver Drupal virkelig brugere mulighed for at starte forfra. Men på få øjeblikke kan udviklere oprette komplekse datastrukturer og prototype for at komme i gang. Du kan bruge Drupal, som du vil bruge den, og det er en stor fordel.

Hvad er ulemperne ved Drupal?

1. For de uerfarne kan Drupal være meget svært at lære.

Drupals læringskurve for begyndere er ret lang. Der er undervisningsprogrammer til rådighed for at gøre læringsprocessen lettere, men nogen, der går ind og håber, at deres viden om PHP vil hjælpe dem med at få adgang til, hvad Drupal kan gøre, vil være til en uhøflig opvågnen. Tag ikke indlæringen af ​​”drupalisme” for givet. Det tager tid at komme til denne platform nu.

2. Opdatering af Drupal kan være en rigtig hovedpine.

Hver platform har mindre opdateringer, der kommer ud af og til for at rette fejl, forbedre navigation og løse mindre problemer. Dette er ikke et problem, når du bruger Drupal. Det er, når der er en større opgradering, som at gå fra Drupal 7 til Drupal 8, at problemer begynder at danne sig. Ældre installationer er ikke kompatible med Drupal, så der er ingen bagudkompatibilitet. Du skal altid opdatere, og det tager tid.

3. Det kan forbruge mange af dine ressourcer.

En af de mest almindelige klager over Drupal er dens hastighed. Det er en ret langsom platform, især hvis du bruger tredjeparts moduler, der ikke har deres kodning optimeret. Hvis du er villig til at bruge lidt tid på at forbedre dine indstillinger, er problemet ikke tydeligt. Ellers kan du forvente, at Drupal arbejder langsomt for dig og dine besøgende, hvilket giver en potentielt ubehagelig oplevelse.

4. Modulkompatibilitet kan være lige så dårlig, som den er god.

Når du prøver at skalere op med dit websted, kan Drupals modulkompatibilitet hjælpe dig med hurtigt at opdatere dit websted. Denne kompatibilitet betyder også, at du kan have flere moduler, der har deres egen kode kørende, og alt dette sker samtidigt. Den forkerte kombination af moduler vides endda at crashe Drupal -kernen.

5. Det er ikke en god platform til en brugerdefineret installation.

Hvis du har brug for et komplekst websted til at opfylde dine behov, er Drupal muligvis ikke den bedste løsning. For hurtig installation fungerer det godt takket være de medfølgende moduler og evnen til at arbejde uden refaktorering. En specifik tilgang er ikke noget, Drupal generelt kan levere.

Disse fordele og ulemper ved Drupal viser, at brug af denne platform kan være en drømmeoplevelse. Under de rigtige omstændigheder kan det også blive til et mareridt. Overvej hvert nøglepunkt grundigt, og du vil kunne finde de svar, du har brug for.