10 fordele og ulemper ved billeasing

I stedet for at købe en ny bil er der mulighed for at lease den. Der er virkelig ikke noget rigtigt eller forkert svar her, der er universelt, så at veje fordele og ulemper ved billeasing er op til dig og hvad du har brug for. Med så mange variabler involveret, kan disse nøglepunkter hjælpe dig med at beslutte, hvilken mulighed der fungerer bedst for dig lige nu.

Fordelene ved billeasing

1. Månedlige betalinger er generelt lavere.

Fordi der ikke er nogen finansiering involveret i en billeasing, og der ikke genereres et billån, er det ikke nødvendigt at foretage rentebetalinger hver måned. Der er kun gebyret for brug af køretøjet i leasingperioden. Slutresultatet er en lavere samlet månedlig betaling for de fleste kunder, så de kan køre et samlet køretøj bedre, end hvis de købte en.

2. Der er intet værditab.

Leasing fjerner afskrivningsproblemer, som bilejere også har. Når lejemålet udløber, overdrages køretøjet simpelthen eller tilbydes kunden til salg. For den samme månedlige pris kan det leasede køretøj leveres i en nyere model. Dette giver kunderne mulighed for altid at drage fordel af de seneste fremskridt inden for køretøjsteknologi uden at bekymre sig om at miste værdi på deres investering.

3. Udbetalinger er håndterbare.

Når du køber et køretøj, kan der kræves en forskudsbetaling på 20-30% for at sikre det nødvendige lån. Når du leaser et køretøj, betaler du ganske enkelt en lempelse. I stedet er forskudsbetalingen normalt 5 til 10% af køretøjets værdi. Selvom et par tusinde dollars måske ikke lyder af meget, kan det være for mange husstande i den moderne økonomi.

4. En kredit score betyder ikke altid noget.

Det er muligt at lease et køretøj, selvom en långiver ikke godkender finansieringen. Vilkårene og betingelserne for en lejekontrakt er forskellige fra traditionel finansiering. Selvom leasingbetalinger typisk er højere i dårlige kreditsituationer, er bundlinjen ofte meget bedre end at betale et lån med høj rente, hvis et er givet.

5. Regelmæssige vedligeholdelsesgebyrer kan være dækket.

Fordi køretøjet lejes frem for at ejes, kan ejerskabet af køretøjet dække omkostningerne til regelmæssig vedligeholdelse i stedet for dig. Dette afhænger af kontraktens detaljer, så det er vigtigt at læse detaljerne i aftalen omhyggeligt, før du underskriver.

Ulemperne ved billeasing

1. Der vil altid være månedlige betalinger.

Når et køretøj købes, betales lånet til sidst. Dette resulterer i ejerskab af køretøjet uden nogen månedlig betaling. Når en bil er lejet, vil der dog altid være en månedlig betaling, fordi der ikke er nogen fast ejendom involveret i transaktionen. Af den grund betragtes fast ejendom ofte som en attraktiv mulighed.

2. Der er højere forsikringspræmier.

Problemet med leasing af et køretøj er, at forsikringsdækningen skal beskytte både ejerens og din egen interesser. På grund af dette skal værdien af ​​politikken øges, og dette resulterer i højere obligatoriske præmier. Faktisk kan forskellen eliminere betalingsforskellene mellem en månedlig leasingkontrakt og et månedligt lån.

3. Der kan være enorme økonomiske sanktioner ved afslutningen af ​​lejemålet.

De fleste sanktioner involverer antallet af miles, der køres på et køretøj. Standardlejekontrakten vil indeholde et specifikt antal miles, der kan køres hvert år. Når køretøjet bliver leveret ved kontraktens afslutning, vil den mængde miles, der overstiger det tilladte beløb, blive opkrævet en bestemt fast pris pr. Kilometer. Selv med kun $ 0,25 pr. Kilometer ville en overskridelse på 5.000 kilometer resultere i en billetpris på 1.250 dollar.

4. Overdreven slitage kan også medføre ekstra gebyrer.

Børn og kæledyr kan være ekstremt hårde mod et køretøj. De har en tendens til at se et leaset køretøj som noget, der er personlig ejendom, og behandler det som sådan. Det betyder spild, små rifter og andre potentielle skader, der overstiger normale slidbestemmelser. Når dette sker, kan der opkræves yderligere gebyrer ved leasingaftalens afslutning, der kan eliminere eventuelle besparelser, leasingkontrakten måtte give.

5. Du betaler stadig for større reparationer.

Hvis du har en lejlighed under kørslen, skal du stadig betale for at få den rettet. Mange større reparationer er normalt dit ansvar, selvom du ikke ejer bilen. Hvorfor? Fordi det var i deres magt, da behovet for reparation blev skabt.

Fordele og ulemper ved billeasing viser, at visse husstande kan have gavn, men nogle vil måske overveje ejerskab i stedet. Afvej disse fordele og ulemper for dine behov, og du kan træffe en informeret beslutning om, hvordan du fortsætter.