10 fordele og ulemper ved automaten

En let måde at starte en virksomhed på for dig selv eller starte en sideforretning er at oprette en salgsautomat. Det er en virksomhed, der i det væsentlige tager sig af sig selv. Når maskinen er sat op, skal du blot fylde den med de nødvendige varer og lade dem sælge til forbipasserende. Derefter tjekker du blot maskinerne med jævne mellemrum for at genopbygge dem, indsamle din fortjeneste og gentage processen.

Fordele og ulemper ved salgsautomaten viser, at dette kan være en god mulighed, men det er muligvis ikke for alle. Det er derfor.

Hvad er fordelene ved en automatautomat?

1. Det er en meget let forretning at drive.

En salgsautomat er ret grundlæggende. Placer en maskine et sted, der har store trafikmønstre. Lager det med lager, der er populært. Indsaml derefter dine penge regelmæssigt, mens du sørger for, at dine beholdninger genopfyldes regelmæssigt. Der er stort set ikke behov for kundeinteraktioner.

2. Du kan få salg 24/7 med en salgsautomat.

Automater er altid i drift. Det betyder, at du har potentiale for et salg på alle tidspunkter af dagen. Der er meget få detailindkomststrømme, der giver mulighed for en sådan oplevelse uden at have et meget højere arbejdsniveau knyttet til det.

3. Det er muligt at sælge næsten alt med en automat.

Fra Apple -produkter til friske æbler fra produktsektionen kan næsten alt, hvad du brænder for, sælges gennem en automat. Dette giver dig mulighed for at have det sjovt med dit arbejde, samtidig med at du giver dit samfund en ressource, som de muligvis har brug for.

4. Du har mulighed for at være din egen chef.

Når du driver en salgsautomat, kan du angive stort set alle de timer, du ønsker. Du kan efterlade dine automater uden opsyn i et par dage, så du kan tage en miniferie. Du kan arbejde så meget eller så lidt som du vil tjene så meget eller så lidt som du har brug for. Selvom dette er tilfældet for de fleste personlige virksomheder, tilbyder automaten industri et højt indtjeningspotentiale for en relativt lille investering af tid.

5. Det er meget let at komme i gang.

Som de fleste virksomheder har du sandsynligvis brug for en licens til at betjene en automat. Du kan også blive bedt om at inspicere dine maskiner fra tid til anden. Ellers kan du drive denne virksomhed som eneejer, hvis du vil, forudsat at du har forsikringsbeskyttelse, hvis der sker noget.

Hvad er ulemperne ved en automatsektor?

1. Du har høje kapitalomkostninger til at starte med.

Automater, der er en maskine i høj kvalitet med anstændig sikkerhed, starter generelt ved $ 3.000. Hvis du har brug for en køleenhed med din automat til at servere kolde drikke, starter prisen normalt på $ 3.600. Du bliver derefter nødt til at købe beholdning til maskinerne, før du kan foretage et salg.

2. Du skal oprette leasingaftaler.

De fleste virksomhedsejere vil kræve en form for leasing af automaterne, der kan være på deres ejendom. Dette kan betyde at tilbyde en del af hvert salg til virksomheden som royalties, et fast månedligt gebyr uanset hvor meget det sælger eller et andet økonomisk arrangement.

3. Der er ingen kontinuerlig sikkerhed.

Selv med kameraer, der overvåger automater, er der ingen aktiv tyveriforebyggelse. Derfor låser nogle automatselskaber deres maskiner bag døre, så en potentiel kunde kun kan få adgang til pengeautomaterne og valgområdet.

4. Dette er ofte en kontantintensiv forretning.

Nogle automater er udstyret med kreditkortlæsere, men mange er kun til kontanter. Hvis du har at gøre med produkter, der kan købes med lommeskift, vil du ende med at have store indskud af mønter i din lokale bank, og at tælle denne form for penge har nogle gange et tillæg forbundet med det.

5. Du skal overveje transport- og serviceomkostninger.

Hvis du har flere automater, der serviceres hver dag, skal du bruge et pålideligt køretøj. Der vil være daglige transportomkostninger. Og hvis en automat går i stykker, vil den have vedligeholdelsesomkostninger, der skal ske, før maskinen kan tages i brug igen.

Fordele og ulemper ved salgsautomaten viser, at hvis der er et marked, der skal betjenes i dit samfund, er dette en let måde at opfylde disse behov på. Selvom investeringen i første omgang er høj, kan du over tid potentielt tjene mange penge på denne type muligheder.