10 fordele og ulemper ved at udgive på Kindle

Har du overvejet at udgive en bog gennem KDP? At udgive til Kindle betyder, at man næsten udelukkende arbejder med Amazon for deres arbejde. Tilmelding betyder, at du i de næste 90 dage ikke sender det samme job andre steder. Når du har markeret feltet, er du klar til at gå. Inden du markerer dette felt, fortjener fordele og ulemper ved at offentliggøre på Kindle en grundig overvejelse. Det er de vigtigste punkter, der er værd at overveje.

Hvad er fordelene ved at publicere på Kindle?

1. Du har flere marketingmuligheder.

KDP -publikation giver dig mulighed for at få adgang til nedtællingstilbud og planlagte kampagner, hvor din bog kan tilbydes gratis. Dette giver dig mulighed for at præsentere din titel for flere potentielle læsere, så dit forfatterskab kan få eksponering, nogle anmeldelser og forhåbentlig kan det oversætte til noget salg.

2. Du har adgang til KDP Select Global Fund.

Dette er den bunke penge, der er tilgængelig for forfattere, der har en læser, der vælger og derefter læser mindst 10% af deres bog fra Kindle Unlimited -programmet. Det gælder også bøger, der er lånt fra Kindle Lending Library.

3. Der er 70% royalty -muligheder.

Flere lande kvalificerer sig på dette tidspunkt til at betale 70% royalty på salg. Der er minimumspriser og andre grundlæggende standarder, der skal opfyldes for at denne royalty kan kvalificere sig, men det er en meget højere lønsats end andre udgivere typisk tilbyder. Selvom du ikke er berettiget til 70% royalty, modtager du 35% royalty for hvert salg, der foretages.

4. Det er let at foretage ændringer i din bog.

Det er meget let at foretage prisændringer, når man sælger på Amazon. De fleste ændringer afsluttes på 72 timer, mens nogle kan forekomme på så lidt som 4 timer eller mindre. Det er også lettere at foretage ændringer i fejl, du finder i dit dokument uden at skulle nulstille alt.

5. Du kan let komme ind på nye markeder.

Det tager kun et par klik for din bog at blive udgivet på flere forskellige internationale markeder. Dette gør det muligt at kontakte potentielle kunder fra hele verden uden at skulle forlade din kontorstol.

Hvad er ulemperne ved at publicere på Kindle?

1. Mist adgang til mange boghandlere.

Amazon er muligvis en af ​​de største e-bog-distributører i verden i dag og kan have stærke markeder i Storbritannien og USA, men andre detailhandlere dominerer i andre dele af verden. Tolino, Apple og Kobo har alle potentiale til at få deres arbejde set af deres specifikke demografi, hvilket betyder, at udgivelse med Kindle mister denne markedsadgang.

2. Salget tager ofte tid at akkumulere.

Det kan tage flere år for en forfatter at opbygge et tilstrækkeligt antal læsere til at oprette et salg. Det betyder, at der kan være flere dage, hvor marketing og andet arbejde er påkrævet, men der kommer ingen penge fra det arbejde. Anstrengelser kan tilføre hinanden, men ikke alle forfattere har den tid, de har brug for.

3. Begrænser din uafhængighed.

Hvis du udgiver på Kindle, så er du bundet til den platform. Du mister din uafhængighed, hvis du føler, at dette ikke er den rigtige platform for dig. Og hvis der sker noget med Amazon, mens du er midt i din eksklusivitetsperiode på 90 dage, betyder det, at du sidder fast.

4. Der er meget konkurrence.

Når du udgiver på Kindle, slutter du dig til tusinder af tusinder af andre forfattere, der kæmper om, hvad der i sidste ende er det samme stykke af forlagstærten. Selvom antallet af kunder på Amazon kan være ret stort, er det stadig svært for dit arbejde at blive bemærket på platformen, hvis du lige er startet.

5. Dine prismuligheder er begrænsede.

De fleste af de bøger, der udgives online i dag, sælges for under $ 10. Mange er prissat til $ 2,99, og nogle sælger for mindre end $ 1. For at få den højeste royalty skal din bog være prissat mellem $ 2,99 og $ 9,99. Ellers bliver dine royalties halveret, hvilket betyder, at Amazon naturligvis begrænser dine prismuligheder.

Udgivelse til Kindle kan have fordele og ulemper, der kan begrænse personlig succes og binde dig, men det kan også være nøglen til at låse din succes op. Ved at undersøge hvert nøglepunkt, vil du kunne finde ud af, hvilken der er den bedste beslutning for dig.