10 fordele og ulemper ved Adobe Illustrator

Nogle gange skal du have et top-of-the-line grafikprogram. Du har brug for noget, der fungerer med vektor- og rastergrafik. Du har også brug for noget, som du nemt kan få adgang til, uanset hvilken arbejdsstation eller computer du er på. Takket være Creative Cloud er Adobe Illustrator et af de mest populære softwareprogrammer, der kan hjælpe dig med at opfylde disse behov meget effektivt.

Overvejer du at downloade denne grafiske applikation lige nu? Inden du gør det, skal du bruge et par minutter på at gennemgå disse vigtige fordele og ulemper ved Adobe Illustrator for at sikre, at det er det rigtige for dig.

Hvad er fordelene ved Adobe Illustrator?

1. Arbejder med stort set alle systemer.

Du behøver ikke besvare pc- eller Mac -spørgsmålet. Det kan endda være på et open source -operativsystem. Adobe Illustrator fungerer med stort set enhver computer, så længe den ikke er mere end 5-7 år gammel. Bare log ind på din Creative Cloud -konto, download softwaren, og du er klar til at rocke din grafik.

2. Det integreres meget godt med andre Adobe -produkter.

Hvis du allerede bruger produkter som Flash eller Photoshop, tror du ikke på, hvor godt Illustrator vil fungere for dig. Når du har lært at bruge denne applikation, vil du være i stand til at skabe, hvad din fantasi kan producere. Der er så mange nye forvrængningseffekter og snitindstillinger, at du kan gøre næsten alt.

3. Du kan forbedre din nøjagtighed.

Hvis du vil have præcist designet grafik, er Illustrator appen til dig. Det er perfekt til designprojekter af enhver størrelse eller omfang, især når du skal starte forfra. Mange designere vil afslutte et Illustrator -projekt i Photoshop for at give det sidste hånd, men det meste af arbejdet udføres i AI.

4. Du har uendelig opløsning med AI -vektorer.

På nogle måder er denne funktion god, for så behøver du ikke at beskæftige dig med pixels i dit grafiske design. Dette giver dig mulighed for at arbejde med grafik i høj opløsning på en overlegen måde. Slutresultatet er et rent, fladt billede, der er velegnet til internettet eller til udskrivning, hvis du foretrækker det. Dine billeder er også skalerbare i uendelig grad uden at miste opløsning, så du kan bevare de skarpe linjer, der får dine designs til at skille sig ud.

5. Understøtter flersidet output.

Når du arbejder på et websted, skal du nogle gange arbejde på flere sider på én gang for at få en idé om hele designet. AI giver dig mulighed for at gøre netop det. De fleste andre programmer tvinger dig ind i et system, der understøtter enkeltsider.

Hvad er ulemperne ved Adobe Illustrator?

1. Den har en meget stejl indlæringskurve.

Medmindre du allerede kender en af ​​de tidligere versioner af dette produkt, vil det tage noget tid at komme op i hastighed. Selv med den nyeste version har mere end et par veteraner af dette produkt fundet ud af, at de skal bruge lidt tid med produktet for at lære om mange af de nyere funktioner.

2. Du skal være opmærksom på de fine detaljer i din kunst.

Du kan oprette en meget realistisk tegning i fotokvalitet med Adobe Illustrator. Dette kræver også et enormt tålmodighedsniveau hos designeren og evnen til at se de fine detaljer i deres arbejde. Dette er ikke en app at bruge, hvis du skal designe noget i løbet af de næste 5-10 minutter.

3. Selvom filerne er relativt små, kan det nogle gange være svært at dele dem.

Dette afhænger af din netværkskonfiguration. Visse e-mail-programmer, fildelingssystemer og andre overførselsindstillinger kan ikke lide at bruge AI-filer på grund af deres størrelse. De er ret små i forhold til lignende programmer på markedet i dag, men når det kommer til grafik, er det filer, der er meget større end den gennemsnitlige tekstfil.

4. Der er en begrænset udgave af fotos.

Det er derfor, mange mennesker vil bruge AI til at designe deres første grafik og derefter ende i Photoshop. Du får et højere niveau af vektorsupport, sidelayouterne er ret gode til AI, og du kan ikke slå deres specialeffekter, men for det sidste niveau af touch-up-arbejde skal du normalt søge andre steder for at få hvad du leder efter. brug for.

5. Håndterer ikke pixel art.

Fordelen ved ikke at håndtere pixels er også en ulempe. Nogle gange vil du inkludere pixel art, og AI tillader det ikke.

Fordele og ulemper ved Adobe Illustrator beviser, at det er en nyttig applikation med mange muligheder. Indeholder det negative, og du kan med succes designe, hvad din fantasi er i stand til at skabe.