10 fordele og ulemper ved Adobe Flash

Mange websteder bruger videoer, animationer og anden visuel grafik til at forbedre deres indhold. En af de softwarekomponenter, der er afgørende for muligheden for at levere dette indhold, er Adobe Flash. Det er en gratis download, der kan installeres på de fleste pc -platforme, nogle mobile enheder og andre operativsystemer til personlig brug.

Autoriseringssystemet har en tilhørende pris, da den professionelle version er en del af Adobes Creative Cloud. Tænker du på, hvad denne software kan levere til dit websted? Så disse er nogle af fordele og ulemper ved Adobe Flash at overveje i dag.

Hvad er fordelene ved Adobe Flash?

1. Det understøtter avanceret interaktivitet.

Adobe Flash kan give besøgende animation, lyd og andre avancerede former for indholdsinteraktivitet. Dette hjælper den besøgende til at interagere med indholdet på en meget mere personlig måde end bare at læse ord eller se på fede billeder eller grafiske designs.

2. Det integreres godt.

Adobe Flash fungerer sammen med de fleste andre webteknologier, der er tilgængelige i dag. Den eneste undtagelse fra denne regel ville være med visse Apple -produkter, især deres mobile enheder. Flash-kompatible websteder vises ikke altid godt for brugere med ældre iPhone- eller iPad-modeller.

3. De fleste webbrugere bruger allerede Adobe Flash.

Mætningsgraden for den gratis Adobe Flash -afspiller har været over 95% i næsten et årti. Nogle webbrowsere har endda en version af Flash, der er installeret, når brugeren godkender systembrowseren. Det betyder, at færre besøgende vil se fejlmeddelelser, når de besøger dit websted.

4. Har et stort fællesskab.

Udviklere har brugt hvad Adobe Flash kan gøre i et stykke tid. Der er ikke kun et omfattende fællesskabsstøttesystem, hvis der opstår problemer, men der er også en stor cache med gratis eller billige forudbyggede filer, som udviklere har oprettet til andre udviklere, så du kan få dit websted i gang. hurtigt..

5. Arbejder med høje båndbredde krav.

Uanset om en besøgende bruger en bredbåndsforbindelse eller stadig forbinder via en landlig modemforbindelse over telefonlinjen, kan Adobe Flash stadig arbejde for at give den besøgende det indhold, han ønsker.

Hvad er ulemperne ved Adobe Flash?

1. Nogle gange tager interaktivitet folk fra det nødvendige indhold.

I begyndelsen af ​​1990’erne var det gennemsnitlige websted, nogen besøgte, baseret på, hvad udvikleren syntes var et “cool” design. Dagens internetbruger kræver en vis ekspertise på hvert websted, de besøger. Interaktivitet med indhold er en god ting … indtil du distraherer dine besøgende fra det indhold, du vil have dem til at se. Det kan virkelig have for meget Flash -indhold.

2. Det promoverer muligvis ikke tilstrækkeligt dit brand.

Dit websted er beregnet til at gøre et punkt. Det punkt fører til en brandidentitet. At have fantastisk visuel grafik betyder ikke, at du har godt indhold. Du skal bruge Flash til at introducere dit brand for folk i stedet for at det er hovedkomponenten i dit brand.

3. Adobe Flash er proprietær.

Det betyder, at du skal betale for at spille. Internettet var bygget på ideen om at have en åben og ærlig dialog med hinanden. Det er et koncept, der fremmer gensidigt ejerskab blandt 7 milliarder mennesker. Hvis du er sikker på at bruge Flash på fuld tid, og det er alt, hvad du bruger, hvad sker der, hvis Adobe beslutter at afbryde programmet? .Swf-formatet kan være i det offentlige område, men at have tredjepartsprodukter er ikke altid det samme som at have kildeprodukter.

4. Fraråder webstedets anvendelighed.

På mange måder gør Adobe Flash udviklere dovne med sin UX. De bliver fanget i fælden med at skabe fantastisk animation og glemmer noget så simpelt som at navigere gennem menuen. Internettet er baseret på en interaktionsstil, hvor der er en give og tage i begge ender af spektret. Uden det er det meget sandsynligt, at du har en høj afvisningsprocent.

5. Flash -design har en tendens til at være det første, der får øje på en besøgende.

Første indtryk er stadig vigtigt, selv på Internettet. Når der findes en Flash-baseret grafik eller animation på en landingsside, har det en tendens til at fange den besøgendes opmærksomhed. Hvis du efterlader et negativt første indtryk på den besøgende, er der en 99,9% chance for, at de hopper uden at se på dit indhold.

Fordele og ulemper ved Adobe Flash viser, at når det er fuldt integreret med dit andet indhold, kan det være en meget god ting. Brug det ikke som et selvstændigt system. Tænk på det som et af de mange værktøjer, du bruger til at nå dit demografiske mål, og du vil have større sandsynlighed for at få en positiv oplevelse.