10 bedste lagerstyringssystemer i 2022 (rangeret)

At drive en succesfuld e -handelsvirksomhed drejer sig om problemfri styring af forsyningskæder.

Og administration af dit lager er en integreret del af denne proces.

Disse softwareløsninger synkroniseres med din e-handelsplatform og hjælper med at løse typiske problemer som lagerstyring, ordreopfyldelse og eliminering af procesredundans.

Jeg rangerede og gennemgik de bedste lagerstyringssystemer baseret på logistik, kundestyring, ordresporing, priser og mere.

Jeg giver også mine bedste valg til små virksomheder, topvalg til virksomhedsmærker og bedste budgetvalg.

Hvad er det bedste lagerstyringssystem?

Her er mine bedste valg til det bedste lagerstyringssystem, der kan bruges i år.

1. 3PL Warehouse Manager

3PL Central

3PL Warehouse Manager er fuldt skybaseret og fungerer på en SaaS-model. Hovedfokus for dette værktøj er håndtering og styring af tredjepartslogistik. Det muliggør administration af flere klienter sammen med fakturering og realtidsdataintegration.

Hovedtræk:

 • Integration med standard lagerstyringsteknologier
 • Radio Frequency Identification (RFID), stregkodelæsere og EDI
 • Meget skalerbar
 • Omfattende lagerstyringsmuligheder
 • Fokus på kundetilfredshed

Derudover er brugergrænsefladen meget intuitiv, og brugermodulet giver dig mulighed for nemt at tilføje og fjerne produkter og kunder. Ved at automatisere robotprocesser giver systemet de nyeste oplysninger til forbedring af virksomhedens fortjeneste.

Det kan også integreres med regnskabssystemer som QuickBooks, hvilket sikrer, at alle afdelinger er synkroniseret og har de nyeste data.

For at komme i gang med 3PL Warehouse Manager kan du anmode om en demo her.

2. Fisketanklager

Fisketank lager

Fishbowl Warehouse er den bedste lagerstyringssoftware til små og mellemstore virksomheder. Umiddelbart ser det ud til at være endnu et lagerstyringssystem. Men når du ser nærmere på, vil du opdage, at den har alle de SCM- og lagerstyringsfunktioner, din virksomhed muligvis har brug for.

Hovedtræk:

 • Venligt interface
 • Overkommelige prisplaner
 • Komplet lagerovervågning og -kontrol
 • Lagersporbarhed på flere steder
 • Enkle integrationer med tredjepartsapplikationer

Hvad mere er, det giver dig endda mulighed for at studere specifikke lagertendenser og få praktisk indsigt fra dem. Den leveres med USPS -integration, hvilket gør det let at opfylde ordrer.

Værktøjet indeholder funktioner som avanceret sporing, understøtter betalinger i flere valutaer og ubegrænsede faktureringsmuligheder.

Ligesom 3PL Warehouse Manager kan Fishbowl integreres med QuickBooks. Når de er integreret, kan de to arbejde sammen for at afspejle nøjagtige lagerniveauer på tværs af alle lager- og regnskabsafdelinger.

Når det er sagt, mens Fishbowl er en af ​​mine bedste muligheder, har den dog et par ulemper. For eksempel giver softwaren ikke cross-docking-understøttelse. På trods af dette giver det fremragende værdi for pengene og leveres med tilpassede års- og månedlige planer.

For at stifte bekendtskab med softwaren kan du vælge Fishbowl 14-dages gratis prøveperiode her.

3. Oracle Netsuite

Oracle Netsuite

For virksomheder, der handler letfordærvelige varer, er Oracle’s Netsuite WMS den ideelle lagerstyringssoftware. Det integrerer holdbarhed og udløbssporing, hvilket sikrer, at produkter når forbrugere, mens de stadig er friske.

Hovedtræk:

 • Fluid logistikstyring
 • Produktionsledelsesfaciliteter
 • Finansiel styringskapacitet
 • Politikindstilling for materialehåndtering
 • Det giver mulighed for at definere strategier for plukning og opbevaring af produkter

Netsuite WMS er også nyttig til administration af distributionskanaler, der bruger RFID. Din virksomhed kan bruge den til at tilpasse lageropgaver og drage fordel af funktioner som kartonisering, lageropdateringer i realtid og integration af direkte forsendelse. Det kan også integreres med forskellige tredjeparts plugins.

Den eneste ulempe ved denne WMS -software er omkostningerne, som kan være uoverkommelige for mindre virksomheder. Men i betragtning af værktøjets muligheder tror jeg, at jeg virkelig ikke burde klage.

Hvis du ønsker en gratis produkttur, klik her.

4. Oracle Warehouse Management Cloud

Oracle SCM Solutions

Endnu et produkt fra Oracle, dette værktøj har det største sæt muligheder for arbejdskraftstyring. Ved hjælp af det kan du nemt måle den tid, der kræves til at fuldføre lageropgaver. Du har også muligheder for at spore effektivitet på tværs af arbejdsgruppe- og områdeniveauer og endda tillade sporing efter procestyper.

Hovedtræk:

 • Overvågningsmuligheder på flere niveauer
 • Detaljeret information om alle opbevaringsopgaver
 • Komplet forsendelsessporing i hele forsyningskæden
 • Salgsordre automatisering
 • ERP kapaciteter

Alle ovenstående muligheder giver dig en dybere indsigt i alle lageropgaver og giver medarbejderne mulighed for at fastsætte opnåelige mål for håndtering af materialer. Kort sagt er det et lagerstyringssystem, der tillader komplet lagerstyring og aktivsporing.

I det væsentlige er dette værktøj et komplet ERP -system med lagerstyringsfunktioner. Ved hjælp af det kan din virksomhed spore forsendelser i hele forsyningskæden, automatisere opfyldelse af salgsordre og meget mere.

Men ligesom det forrige element på listen er dette også en ret dyr mulighed. Måske er det af denne grund, at kun virksomheder med et stort antal ansatte og indkomst vælger disse løsninger.

For at komme i gang med Oracle Warehouse Management Cloud kan du bruge denne overskudsberegner her.

5. Manhattan WMS

Manhattan løsninger

Manhattan WMS er en fleksibel og kraftfuld 3PL lagerstyringssoftware med flere opfyldelsesmetoder. Det fungerer som en opbevaringsløsning og en lagerstyringsløsning.

Hovedtræk:

 • Tillader leveringer fra flere transportører
 • Komplet supply chain management funktioner
 • Cross -docking støtte
 • Forenklet ordrehåndtering
 • Lokal og cloud -implementering

Værktøjet giver dig mulighed for at organisere leverancer fra flere transportører, hvilket giver større frihed med hensyn til SCM. Som et resultat heraf kan du vælge at få dine produkter sendt af forskellige logistikoperatører, hvilket i sidste ende hjælper med at optimere forsyningskæden.

Manhattan WMS har en betydelig fordel i forhold til Fishbowl Warehouse, da det giver cross-docking support. Så hvis du skal sende varer med det samme, kan du bruge softwaren til at gøre det let at overføre gods mellem køretøjer.

Jeg var også imponeret over dens ordret videresendelsesfunktion, som prioriterer forsendelser, der har hurtige leveringstider.

Ud over ordrehåndteringsfunktionerne har Manhattan WMS funktioner til optimale lagerlayouter. Det er også mobilvenligt og bruger kunstigt intelligente algoritmer og maskinlæringsprincipper til at strømline bestillingsprocessen. Plus, det kan implementeres både lokalt og i skyen.

Gennem sine mange funktioner forbedrer Manhattan WMS varestrømmen og forbedrer udvekslingen af ​​oplysninger. Det håndterer også forsendelse og modtagelse, øger hastighedsbehandlingshastigheden og tager sig af kundetilfredshed.

Alt dette omsider i sidste ende til den økonomiske udvikling af din virksomhed.

6. Aptean Catalyst WMS

Aptean Catalyst WMS

Aptean Catalyst WMS er specielt designet til at håndtere alle aspekter af lagerstyring. Fra modtagelse til genopfyldning tilbyder Catalyst dedikerede muligheder for ordreopfyldelse.

Hovedtræk:

 • Modulært design
 • Hurtig integration med eksisterende forretningsapplikationer
 • Designet til en regelbaseret og hændelsesdrevet arbejdsgang
 • Hurtig skalerbarhed
 • Komplette arbejdsstyringsfaciliteter

Det har separate funktioner til nøgleområder inden for lagerstyring, såsom dynamisk ruteplanlægning, planlægning af skibsdokumentation og positionering. Catalyst har blandt andet endda mulighed for sporing af leverandørkvalitet.

For hver proces, Catalyst understøtter, arbejder du på at automatisere opgaver, der er monotone og tidskrævende. Sådan automatisering gør det muligt for lagerledere effektivt og effektivt at styre, overvåge og allokere lager- og menneskelige ressourcer.

Softwaren har hidtil tjent mange industrier, herunder detailhandel, bilindustri og engrosdistribution.

Ved at drive målbar transformation gennem hele din lagerstyringsproces gør Catalyst dig i stand til at forbedre medarbejdernes produktivitet. Og det hjælper dig med at skabe større kundetilfredshed i processen.

Det eneste aspekt, hvor jeg fandt softwaren mangler, er med hensyn til dataeksportfunktioner. Med bedre datarapportering og eksportfunktioner er jeg overbevist om, at Catalyst kan bevare sin plads blandt de bedste lagerstyringssystemer i dag.

7. Cin7 WMS

Cin7 WMS

Cin7 er et lager- og lagerstyringssystem, der er fuldstændigt skybaseret. Softwaren kombinerer lagerstyringsfunktioner med detailstyring, tredjepartslogistik og endda EDI-software i en komplet pakke.

E-handelsbutikker såvel som traditionelle detailforretninger kan bruge dette værktøj til at holde styr på beholdningen spredt over flere lagre. Funktionen hjælper med at undgå almindelige lagerproblemer, f.eks. Udsolgt eller over lager.

Hovedtræk:

 • Komplet lagersporing
 • Real-time PoS integration og sporing
 • Muligheder for at køre reklamekampagner
 • Nem integration med tredjepartsapplikationer
 • Følg omnichannel -tilgangen

Som et resultat kan ledere let beregne produktomkostninger og salgspriser. Derudover kan salgsteams endda bruge salgssteder (PoS) til at spore beholdning i realtid.

PoS -funktionen gør det også muligt for virksomhedsejere at køre reklamekampagner og tilbyde kunder attraktive gaver og rabatter.

Udover at fungere som et komplet lager- og lagerstyringssystem, kan Cin7 også integreres med mere end 100 tredjepartsapplikationer. Således giver det dig mulighed for at have adgang til alle de forretningsfunktioner, du har brug for, på en platform. Det er et nyttigt værktøj til onlinebutiksejere og kan bruges med de fleste e-handelssystemer.

I modsætning til de fleste lagerstyringssoftware, der henvender sig til enkelte steder eller kanaler, tager Cin7 omnichannel -tilgangen fra starten. Dette giver din virksomhed mulighed for at sælge via flere kanaler og sparer dig for omkostningerne ved at investere i dyre opgraderinger.

Den eneste ulempe ved dette store værktøj er, at det har en temmelig stejl indlæringskurve. Men når du har investeret lidt tid i at lære det, er jeg sikker på, at du kan bruge det til at booste din virksomhed og din bundlinje.

For at komme i gang med Cin7 WMS kan du vælge en af ​​prisplanerne nedenfor:

 • E -handelsplan til $ 295 pr. Måned
 • Engroshandel til $ 295 pr. Måned
 • Multi-channel plan til $ 450 pr. Måned
 • PLUS -opgraderinger for hver plan for yderligere $ 200 pr. Måned

Du kan også anmode om en gratis demo her.

8. SAP Warehouse Management

SAP WMS

SAP er et kendt navn i virksomhedens ressourceplanlægningsindustri og er kraftcenter for mange af Amerikas førende virksomheder. Naturligvis har SAPs lagerstyringssystem meget at udrette.

SAP WMS giver en moderne og yderst fleksibel applikation, der er designet til at forenkle komplekse lagerprocesser.

Hovedtræk:

 • Mangefacetteret supply chain management
 • Realtidsrapporter
 • Total lagerstyringskapacitet
 • Opbevaring og intern proceskontrol
 • Multifunktionel analyse support

Systemet integrerer flere aspekter af supply chain management for at tilbyde større kontrol og synlighed af lagerprocesser.

Det forbedrer også processens gennemsigtighed og funktionalitet med flere funktioner, såsom lagersporing, cross-docking og rapportering i realtid.

Systemmodulerne kan endda håndtere komplekse lagerstyringsoperationer såsom arbejdsledelse, værftsforvaltning, klargøring af udstyr og meget mere. Lagerstyringssoftware fra SAP giver dig mulighed for at tage fuld kontrol over dine lageroperationer.

Klik her for en gratis demo af SAP Warehouse Management.

9. SkuVault

SkuVault

SkuVault er lagerstyringssoftware, som du kan bruge til at styre dine lageroperationer effektivt. Det er et helt skybaseret værktøj, der fokuserer på e-handelsoperationer og er ideelt til små og mellemstore virksomheder.

Hovedtræk:

 • Realtids datasynkronisering og overvågning
 • Stregkodehåndteringsfaciliteter
 • Problemfri integration med online markedspladser
 • Fejlreduktion
 • Helt papirløs behandling

En af de funktioner, der adskiller SkuVault fra resten, er den indbyggede kvalitetskontrolmekanisme, der muliggør fejlfrie ordreopfyldelsesprocesser.

Det leveres endda med papirløs behandling, cykeltælling og rapportering. Og på grund af sin skybaserede karakter kan du få adgang til værktøjet fra mobile enheder.

SkuVault tilbyder dig ubesværet forretningsskalerbarhed med sin fire-lags prisplan, som forklaret nedenfor:

 • Vækstplan på $ 299 pr. Måned ($ 269 ved fakturering årligt)
 • Pro Plan til $ 449 pr. Måned ($ 409, når den faktureres årligt)
 • Enterprise -plan til $ 899 pr. Måned ($ 809 ved fakturering årligt)
 • Tilpassede planer efter anmodning

For at planlægge en personlig demonstration, klik her.

10. Endelig opgørelse

Endelig opgørelse

Finale Inventory er en anden cloud-baseret softwareapplikation, der kombinerer brugervenlighed med problemfri skalerbarhed for at imødekomme kravene fra enhver hurtigt voksende virksomhed.

Med dette værktøj kan du nemt håndtere alle lagerbevægelser, fra indkøbssted til salgssted.

Hovedtræk:

 • Ekstrem brugervenlighed
 • Glat lagerhåndtering
 • Nem integration med online markedspladser og værktøjer
 • Masseordrebehandling
 • Stregkodesporingsfaciliteter

Det kan integreres med anden vigtig forretningssoftware, såsom QuickBooks og ShipStation, og giver dermed en komplet løsning til multi-channel detailhandlere.

Med dette værktøj kan du også administrere lager og lager på flere online markedspladser som Amazon og eBay.

Finale kan understøtte mere end 2 millioner produkter til store kunder og behandle en halv million ordrer om måneden. Det giver også en omfattende out-of-the-box stregkode løsning.

Og du får alt dette til meget overkommelige priser, som beskrevet nedenfor:

 • Bronze til $ 99 pr. Måned
 • Sølv til $ 275 om måneden
 • Guld til 449 dollar om måneden
 • Platin til $ 649 pr. Måned
 • Tilpassede vagtplaner

For at gøre dig bekendt med værktøjet kan du vælge den gratis 14-dages prøveperiode her.

Hvad er et lagerstyringssystem (WMS)?

Et lagerstyringssystem refererer til softwareværktøjer designet til at optimere lagerdriften som helhed. WMS -software hjælper med at kontrollere og styre den daglige drift af et lager.

WMS -softwaren tager sig af alt fra lagersporing, ordreplukning og forsendelse til returbehandling. Disse værktøjer kan komme som en del af en ERP -pakke, eller de kan være tilgængelige som selvstændig software.

Hver WMS -software fungerer forskelligt, men de væsentlige underliggende funktioner er ens og omfatter almindelige operationer. Sådan software inkluderer evner til at behandle og spore forsendelser, stregkode og RFID-baseret lagerstyring og support til lagerpersonale.

Kort sagt, lagerstyringssoftware hjælper med at optimere hele rejsen fra distributionscentre til forbrugere i realtid. Derudover tillader de fleste af disse værktøjer detaljeret tilpasning, der passer til dine forretningsbehov.

Brug af WMS -software hjælper med at reducere fejl, der kan opstå ved lagring, forsendelse og behandling af returneringer. Tilsammen kan alle disse funktioner gøre din virksomhed i stand til at opfylde ordrer hurtigere og spore produkter mere effektivt i lagermiljøet.

Det endelige mål med enhver WMS -software er at optimere lagerarbejdsgange gennem effektiv automatisering og lagerstyring. WMS -løsninger hjælper med at skabe papirløse lagerprocesser, der muliggør optimal og automatisk produktplukning, lager og forsendelse.

På grund af den ekstreme nytteværdi, som WMS -software leverer, forventes industrien at vokse til mere end 5 milliarder dollars inden 2025. I betragtning af at det er en 16% CAGR, vil jeg sige, at disse er massive vækstniveauer.

Hvilke funktioner har du brug for i et lagerstyringssystem?

Lagerstyring er mangefacetteret, f.eks. Supply chain management, lagerstyring og transportstyring. Heldigvis giver lagerstyringssystemer en omfattende løsning på alle disse problemer.

Naturligvis er ikke alle disse softwareløsninger ens og har forskellige funktioner og muligheder.

I de følgende afsnit dækker jeg nogle af de væsentlige funktioner, man skal kigge efter i et lagerstyringssystem.

1. Indgående og udgående lagerstyringsstyring

I enhver lagringsproces er det første trin at håndtere de køretøjer, der er involveret i at bringe lager og tage ordrer. WMS -softwaren skal have manifestværktøjer, der tillader dataindtastning i lagersystemer gennem stregkodescanning og RFID -tagging.

Et WMS -system kan også indeholde funktionalitet til at spore et produkt gennem hele dets livscyklus.

For eksempel tillader pallestimeringsfunktionerne jævn bevægelse af paller, mens emballerings- og forsendelsesfunktionerne muliggør hurtig flytning af varer. Andre nyttige funktioner kan omfatte udstyr, cross-docking og cykeltælling.

2. Problemfri integration med ERP- og CRM -systemer

Integrationen af ​​WMS med ERP -systemer og CRM -software hjælper med at accelerere sporing af data i realtid i alle afdelinger i organisationen. Det sikrer, at alle oplysninger vedrørende ordrer, beholdninger og lagre gemmes ét sted, hvorfra alle afdelinger kan få adgang til opdaterede data.

Disse integrationer har flere fordele. For eksempel, hvis dine salgsteam ikke kender godt til lagerstyringssystemet, kan de ikke interagere med kunderne og besvare deres spørgsmål. I denne situation kan et WMS -værktøj, der interagerer med din CRM, hjælpe med at fremskynde disse opløsninger.

3. Overvågning og analyse i realtid

Overvågning og analyse i realtid af lagerdrift er et vigtigt aktiv for enhver virksomhed. Især når det kommer til lagervedligeholdelse, kan business intelligence hentet fra lageroperationer give værdifuld information.

Nogle WMS -værktøjer inkluderer også datafiltreringsfunktioner til analyse af KPI’er og forbedring af virksomhedens ydeevne. Workflow -styringsværktøjer hjælper med at identificere, hvad der sker på et lager, og hjælper med at henlede opmærksomheden på, hvor det er mest nødvendigt. Disse data gør det muligt for beslutningstagere at forstå, hvor forretningsprocesser skal ændres.

Jeg har også set flere WMS-leverandører levere sporingsfaciliteter med flere lokationer for at lette driften af ​​flere lagre. De kunne endda understøtte flere sprog, international skat og regnskab for at lette varebevægelser på tværs af grænser.

Sammen med dette er støtte til forvaltning og konvertering af fremmed valuta også afgørende.

4. Cloud-baseret implementering

I dagens verden vælger de fleste store virksomheder fjerntliggende arbejdsmiljøer. Som følge heraf er den lokale WMS -software ikke længere levedygtig. I dag har medarbejdere brug for adgang til data på farten og også på mobile enheder, der kan bruges når som helst og hvor som helst.

Derfor skal det WMS, du vælger, være cloud-baseret og også have en mobilvenlig grænseflade til problemfri drift på bærbare enheder. På denne måde vil ledere kunne bruge det til at spore lageroperationer på farten, hvilket giver mulighed for problemfri drift.

5. Sikker backup

Naturlige og menneskeskabte katastrofer, såsom oversvømmelser, brande og cyberangreb, kan når som helst ramme. For at sikre uafbrudt lagerdrift skal dit WMS automatisk sikkerhedskopiere lagerdata. Regelmæssige backups sikrer, at datasikkerhed og real-time synlighed i lageroperationer aldrig kompromitteres.

6. Papirløs lageroverførsel

Papirtransaktioner er ikke længere bæredygtige i nutidens miljøbevidste forretningsøkosystem. En god WMS -løsning bør eliminere alle former for papirbehandling og tilbyde papirløse lageroverførselsmuligheder, der sparer tid og miljø.

7. Understøttelse af tredjepartslogistik

Efterhånden som din virksomhed vokser og lageroperationer udvides, skal du muligvis ansætte tredjeparts logistikudbydere for at fortsætte driften problemfrit. Disse leverandører fjerner nogle af byrderne fra virksomheder ved at håndtere alle operationer på tværs af flere lagerlokationer.

For effektivt at kunne interagere med eksterne logistikudbydere har dit WMS brug for specifikke funktioner som truck trackere og værktøjer til transportanalyse. Funktioner, der understøtter 3PL, muliggør større effektivitet i dine distribuerede lageroperationer.

8. Støtte til arbejdsledelse

Manpower management spiller en afgørende rolle i enhver lagerdrift, og dit WMS bør indeholde bestemmelser for medarbejdernes sporing og performance management.

Nem login og logout tidsstempler, GPS-baseret vejsporing og tidssporing er nogle af de funktioner, du bør være opmærksom på.

9. Intuitiv brugergrænseflade

Uanset mulighederne for dit WMS, spilder medarbejderne værdifuld tid med at lære ind og ud, medmindre du har en brugervenlig grænseflade. Et WMS med en intuitiv grænseflade reducerer træningstid og omkostninger og gør softwaren meget lettere at anvende.

10. Hurtig support tilgængelig

Endelig, før du beslutter dig for et WMS, skal du sørge for, at udbyderen tilbyder en multi-channel supportmekanisme. E -mail, telefon og live chat support er nogle af de mange funktioner, du skal kigge efter i det værktøj, du vælger.

Ved at tage de ovennævnte egenskaber i betragtning, når du vælger et WMS, vil du kunne vælge en, der er præcis den rigtige for din virksomhed.

Hvad er fordelene ved et lagerstyringssystem?

Lager arbejder

Kort sagt kan fordelene ved at bruge et lagerstyringssystem virke indlysende: det hjælper med at optimere en virksomheds lagerdrift. Men hvis du ser nærmere på, vil du opdage, at der er mange andre fordele ved at bruge sådan software.

Afhængigt af virksomhedens unikke krav og egenskaberne ved det specifikke værktøj, du bruger, vil fordelene ved WMS variere. Jeg har fremhævet nogle af de forventede fordele, din virksomhed kan få ved at bruge det korrekte WMS i de følgende afsnit.

1. Reducerede driftsomkostninger

Et omhyggeligt designet WMS kan hjælpe med at reducere lagerets driftsomkostninger på flere måder. Til at begynde med kan et sådant system hjælpe med at optimere lagerplads og arbejdskraft, hvilket igen hjælper med at reducere spildte ressourcer og tid.

WMS -software kan også arbejde med at bestemme udstyr, produkter og materialeplaceringer for effektive arbejdsgange.

Den avancerede WMS -software indeholder også funktioner såsom lagersimulatorsimulatorer, som hjælper brugerne med at oprette potentielle grundplaner. Gennem denne funktion kan du oprette et virtuelt layout af hele lagerudstyret til mere effektiv brug.

WMS -værktøjer understøtter også LIFO- og FIFO -principper, hvilket giver lagerledere fleksibiliteten til at betjene deres lagre.

For eksempel sikrer LIFO bedre udnyttelse af rummet, mens FIFO gavner den hurtige flytning af letfordærvelige varer. Slutresultatet af alle disse funktioner er, at dit lager kan fungere med optimal effektivitet og reducere omkostninger.

2. Færre fejl

Den næste væsentlige fordel ved at bruge WMS -software er, at det reducerer fejl. De fleste WMS -værktøjer understøtter funktioner såsom stregkodescanning og RFID -sporing.

Disse teknologier gør det muligt for lagermedarbejdere at lokalisere, vælge og flytte varer i hele forsyningskæden uden at begå menneskelige fejl, som er alt for almindelige.

Desuden advarer WMS automatisk vedkommende i tilfælde af en forkert produkttildeling eller -scanning. Denne automatiske fejlregistrering og korrektion hjælper med at sikre, at kunderne modtager det rigtige produkt på det rigtige tidspunkt.

3. Hurtig lageromsætning

De to ovenstående fordele ved at bruge et WMS fører i sidste ende til denne: hurtigere og mere effektiv lagerbevægelse. Manuelle processer, der er tidskrævende og i sagens natur fejlbehæftede, kan føre til problemer såsom lavt eller for stort lager, hvilket igen fører til restordre og reducerede pengestrømme.

Tværtimod hjælper brugen af ​​WMS -software med at forbedre lagerstyring med spring og grænser.

Gennem kontrolleret lagerbevægelse og nøjagtige registreringer arbejder WMS med at reducere ledetider, reducere behovet for sikkerhedslagre og skabe et miljø for hurtig lageromsætning.

4. Effektiv tildeling og ledelse af arbejdsstyrken

Et smart WMS -værktøj kan tage højde for flere faktorer, f.eks. Medarbejderes færdighedsniveauer, tilgængelighed af udstyr og nærhed til lager, når der tildeles opgaver.

Som et resultat kan disse systemer tildele lageropgaver til personalet mere effektivt end det er muligt med manuel indgriben.

Derudover kan lagerstyringssoftware reducere rejsetider på lager, hvilket er et vigtigt krav for effektiv udnyttelse af arbejdskraft.

Disse systemer kan bruge arbejdsprognoser til at designe effektive arbejdsopgaveplaner. Gennem praktisk tildeling og styring af arbejdet hjælper WMS -værktøjer med at forbedre arbejdsudnyttelsen.

5. Bedre lagersynlighed

Når du forvalter et lager, er det vigtigt at opretholde korrekt lagersynlighed; Dette er et andet område, hvor et WMS kan være nyttigt. Med WMS -værktøjer kan du få lagerdata i realtid ved hjælp af RFID -tagging og stregkoder. Alt dette hjælper med at registrere produkter, når de kommer ind og forlader lageret.

Lagersynlighed i realtid hjælper med at forudsige efterspørgslen og giver værdifuld indsigt i, hvilke produkter der har størst efterspørgsel i løbet af et bestemt tidspunkt. Disse prognoser kan også hjælpe beslutningstagere med at forstå, hvilke produkter de skal investere mest i.

Et andet område, hvor denne forbedrede lagersporbarhed kan være fordelagtig, er i tilfælde af produktretur. Hvis et returneret produkt er defekt, kan varens serienummer hjælpe med at spore det originale lotnummer.

Hele batchen kan derefter testes for at forstå, om den har lignende defekter, hvilket er vigtigt for at starte tilbagekaldelser.

6. Forbedret lagersikkerhed

Lagerstyringssystemer hjælper også med at forbedre lagersikkerheden. De fleste WMS -værktøjer giver medarbejdere individuelle brugerkonti, hvilket forbedrer ansvarligheden ved at oprette et revisionsspor, der forbinder medarbejdere med transaktioner. Til gengæld fører dette til en lavere risiko for tyveri og relaterede uheld.

Disse revisionsspor giver også medarbejdere mulighed for at identificere og implementere bedste praksis for sikkerhed. Samtidig hjælper rolle- og konto-baseret medarbejderstyring med at forhindre uautoriseret adgang til data og placeringer.

Ved at begrænse og segmentere vigtige forretningsoplysninger kan du reducere chancerne for business intelligence -lækager.

7. Forbedret fakturering

De fleste moderne WMS-software har fakturerings- og faktureringsfunktioner indbygget i systemet eller kan interface til en tredjepartsløsning til dette formål. Sådan funktionalitet gør din virksomhed i stand til at opnå fakturering baseret på individuelle aktiviteter.

Det letter også den effektive overvågning af alle lageraktiviteter for leverandører og genererer de passende takster. WMS-værktøjer kan også oprette forbindelse til e-handelsmarkeder og endda behandle betalinger online.

8. Bedre relationer til kunder og leverandører

Endelig er den maksimale fordel, du får ved ovenstående fordele, et bedre forhold til kunder og forretningspartnere. Ved at reducere fejl og unøjagtigheder, optimeret forsendelsessporing og præcise leveringsprognoser fungerer et WMS for bedre at betjene alle involverede parter.

Resumé.

Med det er det på tide, at jeg er færdig med min liste over de bedste lagerstyringssystemer. 

Jeg har forsøgt at nævne de oprindelige priser på tjenesterne, når de er tilgængelige. I de fleste tilfælde fandt jeg ud af, at WMS -udbydere foretrækker at holde priserne strengt baseret på behovet for at kende dem. Derfor skal du muligvis anmode om et tilpasset tilbud.

For små og mellemstore virksomheder foreslår jeg at gå med Fishbowl Warehouse eller 3PL Warehouse Manager.

Hvis du er en større virksomhed, bør du vælge et produkt fra Oracle eller SAP.

Endelig, hvis det du leder efter er en billig mulighed, kan Finale Inventory være en god mulighed.

I sidste ende afhænger det hele af dine forretningsbehov, budget og niveauet for skalerbarhed, du ønsker at opnå. Alt dette burde drive din beslutning om at vælge det bedste lagerstyringssystem.